Їдальні на роботі немає, кафе поблизу також, а доставка — страшенно дорога. Що робити, якщо протягом робочого дня немає можливості вийти з офісу і нормально пообідати? Можна гризти горішки-насіння, втішаючи себе тим, що ми худнемо, можна щоденно їсти бутерброди з ковбасою, а потім, спохватитись уже влітку, коли твій улюблений костюм зменшився так розмірів на два…. А можна повноцінно ласувати смачними і корисними стравами, адже сидіти увесь день на кефірі з булочкою — точно не вихід.
Тоді у поміч приходять страви власного приготування. А якщо у вас на роботі є ще й мікрохвильова пічка— взагалі проблема вирішена. То що з’їсти на обід на роботі? А ось ми вам зараз все і розповімо!
Дана страва досить цікава і відрізняється від багатьох інших, оскільки слугує одразу і салатом, і гарніром. Тобто вона однаково смачна і у гарячому, і холодному вигляді та ще й досить бюджетна.
Для салату вам знадобиться:
цільнозернові макарони — 100 грам;
куряча грудка — 250 грам;
сир «Моцарелла» — 50 грам;
маслини — 4 шт;
болгарський перець або помідори — 2 шт.;
морква — 1 шт;
оливкова олія.
Отже, займемося приготуванням:
Відваріть макарони по інструкції, що вказана на упаковці, відкиньте їх на друшляк і обдайте холодною водою. Пересипте макарони в ємність для продуктів. Маслини розріжте навпіл і вийміть кісточку.
З болгарського перцю видаліть серцевину, очистіть його від насіння та наріжте соломкою. Моркву почистіть і натріть на тертці.
Обсмажуйте овочі на середньому вогні протягом п’яти хвилин.
Додайте моркву і перець до макаронів, перемішайте і присипте спеціями.
Тепер відваріть курячу грудку і розберіть її на волокна.
З’єднайте всі продукти, додайте сир «Моцарелла» і заправте салат оливковою олією. Такий простий гарнір можна приготувати навіть і для святкової дати. А в буденний день — це розкішний обід.