Їдальні на роботі немає, кафе поблизу також, а доставка — страшенно дорога. Що робити, якщо протягом робочого дня немає можливості вийти з офісу і нормально пообідати? Можна гризти горішки-насіння, втішаючи себе тим, що ми худнемо, можна щоденно їсти бутерброди з ковбасою, а потім, спохватитись уже влітку, коли твій улюблений костюм зменшився так розмірів на два…. А можна повноцінно ласувати смачними і корисними стравами, адже сидіти увесь день на кефірі з булочкою — точно не вихід.

Тоді у поміч приходять страви власного приготування. А якщо у вас на роботі є ще й мікрохвильова пічка— взагалі проблема вирішена. То що з’їсти на обід на роботі? А ось ми вам зараз все і розповімо!

Дана страва досить цікава  і відрізняється від багатьох інших, оскільки слугує одразу  і салатом, і гарніром. Тобто вона  однаково смачна і у гарячому, і холодному вигляді та ще й досить бюджетна.

Для салату вам знадобиться:

цільнозернові макарони — 100 грам;

куряча грудка — 250 грам;

сир «Моцарелла» — 50 грам;

маслини — 4 шт;

болгарський перець або помідори — 2 шт.;

морква — 1 шт;

оливкова олія.

Отже, займемося приготуванням:

Відваріть макарони по інструкції, що вказана на упаковці, відкиньте  їх на друшляк і обдайте холодною  водою. Пересипте макарони в ємність для продуктів. Маслини розріжте навпіл і вийміть кісточку.

З болгарського перцю видаліть серцевину, очистіть його від насіння та наріжте соломкою. Моркву почистіть і натріть на тертці.

Обсмажуйте овочі на середньому вогні протягом п’яти хвилин.

Додайте моркву і перець до макаронів, перемішайте і присипте  спеціями.

Тепер відваріть курячу грудку  і розберіть її на волокна.

З’єднайте всі продукти, додайте сир «Моцарелла» і заправте салат оливковою олією. Такий простий гарнір можна приготувати навіть  і для святкової дати. А в буденний день — це розкішний обід.

Попередня публікаціяГороскоп за знаками Зодіаку на сьогодні, 24 вересня
Наступна публікаціяОфіційно: Україна визнала Росію меншою. Написання з малої літери не вважатиметься помилкою