Цю страва припаде до смаку усім— і дорослим,і дітям. Картопляні зрази з мясцем, підсмажені до золотистої шкірочки. Мммммм… Смакота!

Для приготування вам знадобиться:

1кг картоплі,

100 грамів твердого сиру,

4-5 столових ложок борошна,

1 яйце, щоб зрази не розпалися,

30 грамів масла.

Спеції, сіль за смаком

І головне — фарш для начинки.

Його ви можете зробити самі, перекрутивши м’ясо свинини у м’ясорубці, а можете купити готовий. Його знадобиться 500 грамів.

Для фаршу підготуйте 1 морквину та 1 велику цибулину. А ще спеції, часник за смаком, 2 яйця, 30 грамів паніровочних сухарів та 2 ложки молока.

Усі інгредієнти підготовлені, тоді до справи.

Спочатку необхідно приготувати тісто. Для цього зваріть картоплю  у підсоленій воді, воду злийте, зробіть пюре, додайте масло, спеції, тертий сир, борошно і перемішайте. Тісто готове. Воно не повинне бути рідким, а таким, як на пиріжки, щоб можна було покласти начинку, приготуванням якої зараз і займемося.—

Цибулину дрібно наріжте , морквину натріть  на тертушці, викладіть  на сковорідку й трішки присмажте. Потім додайте фарш із спеціями, накрийте кришкою і смажте хвилин 20 до готовності.

Все, наша начинка готова, тож переходимо до виліплення зраз.

Вмочіть руку у воду і візьміть потрібну кількість тіста та розплескайте його у долоні. Всередину накладіть начинку й зліпіть у потрібну форму. Все. Зраза готова. Далі обмочіть її у яйце та паніровочних сухарях.

Сухарі можна використати магазинні, проте якщо не полінуєтеся, можна приготувати й самим, підсушивши хліб у духовці і перемоловши його на блендері.

Для кляру зіб’ємо 2 яйця із 2 ложками молока, щепкою солі і цю яєчну суміш окуніть кожну зразу.

Покладіть їх на розжарену сковорідку з олією і смажте з обох боків.

Це неймовірно смачна страва. Зверху хрусткенька скориночка, смак сиру, м’ясо….Одним словом ням-ням»

Попередня публікаціяГороскоп за знаками Зодіаку на сьогодні, 20 вересня
Наступна публікаціяІнноваційна операція: вінницькі лікарі відновили кістки обличчя пацієнта