Шкіряна курточка є невід’ємною частиною осіннього гардеробу, проте, щоб обрати справжню модель, важливо врахувати кілька нюансів. Особливо важливо враховувати тип вашої фігури та орієнтуватися на базові кольори вашого гардеробу.

Стиліст Олена Шевченко поділилася цими порадами у своєму Instagram.

Базова косуха завжди в тренді. Вона гармонійно поєднується з різними стилями одягу – сукнями, джинсами, костюмами. Важливо, щоб вона була добре виткана, адже під неї повинен вміститися теплий светр чи інший одяг. Важливо, щоб курточка закривала пах або закінчувалася на талії, щоб не наголошувати на стегнах. Якщо у вас широкі плечі чи об’ємна грудна частина, варто вибрати косуху з виточеним рукавом“, – пояснила Шевченко.

Важливо звертати увагу на фурнітуру. Срібляста фурнітура завжди виглядає краще. Класичний колір для куртки – чорний, але колір можна обирати залежно від кольорової палітри гардеробу.

Щоб обрати ідеальну шкіряну куртку, треба враховувати також деталі, як спущені плечі та матеріал. Вони повинні відповідати особливостям вашої фігури та надавати комфорту при носінні.

Нехай ваш вибір шкіряної куртки додасть стилю та комфорту до вашого осіннього гардеробу!

Попередня публікаціяПрограма «Доступні ліки» отримала нового учасника: Муніципальна аптека у Вінницьких Хуторах
Наступна публікаціяСпортивний азарт та смачний борщ з польової кухні — «Закрутка по-Вінницькі 2023»