Ця страва— неймовірно смачна, чимось нагадує домашню ковбасу, утім і повозитися з нею доведеться чимало. Чимало господинь завжди роблять її до святкового столу і усі залишаються дуже і дуже задоволені.

Отже, для приготування знадобиться свиняча рулька і пару коротеньких ніжок.

Налаштуйтеся, що м’ясо варитиметься довго, годин 5, як на холодець.

Перед тим його добре вимийте, перекладіть у каструлю, залийте водою, покладіть цибулину, порізану на кружальця морквинку, лавровий лист та поставити на невеликий вогонь.

Коли м’ясо звариться, дайте йому охолонути. Обережно відділіть його від кісток та зріжте шкіру.

Мясо поріжте на шматочки, поперчіть, посоліть, додайте зелень, часник та кружальця моркви з бульйону.

Тепер візьміть глибоченьку ємність, застеліть її харчовою плівкою, розкладіть шкіру, зверху м’ясо із зеленню та залийте юшкою. До слова, її буде небагато.

Якщо сумніваєтеся, що може не захолонути, додайте 1 чайну ложку желатину.

Все замотайте  краями харчової плівки, зверху покладіть прес, приміром пачку рису, і відправте на всю ніч у холодильник. На ранок з гірчичкою чи хроном — така смакота, лишень від плівки відділіть.

Попередня публікаціяЩо зірки нам пророкують: гороскоп на 18-24 вересня 2023 року
Наступна публікаціяКліщіївка під Бахмутом звільнена силами оборони

ПРОКОМЕНТУВАТИ

Введіть текст коментаря!
Введіть своє ім'я