Запечена свинина з виноградом збагатить ваш кулінарний досвід новими смаками, поєднуючи звичайні інгредієнти в особливий спосіб.

Ця страва зберігає м’ясо ніжним та соковитим, а виноград додає ніжний солодкуватий акцент, що робить її надзвичайною.

Замість вина, зазвичай використовуваного при приготуванні м’яса, цей рецепт пропонує використовувати виноград.

Запечена свинина з виноградом – ідеальна страва для осінніх днів як на смак, так і за кольором.

Інгредієнти:
  • Свинячий ошийок – 1 кг
  • Сіль – за смаком
  • Чорний мелений перець – за смаком
  • Соняшникова олія – 80 мл
  • Ріпчаста цибуля – 2 шт.
  • Виноград – 300 г
  • Бальзамічний оцет – 100 мл
  • Розмарин (гілочка) – 15 г
  • Чебрець (гілочка)
Приготування:
  • Свинину ретельно помийте, обсушіть і наріжте на тонкі шматочки. Посоліть і поперчіть кожен шматочок.
  • Розігрійте олію в сковороді і смажте м’ясо з обох сторін протягом 5-6 хвилин з кожного боку. Потім перекласти м’ясо в форму для запікання.
  • Цибулю очистить і наріжте. Виноград ретельно помийте та відберіть ягоди від гілочок.
  • У тій самій сковороді, де смажилось м’ясо, покладіть цибулю і виноград. Смажте їх протягом 4-5 хвилин, помішуючи. Потім додайте бальзамічний оцет і доведіть до кипіння.
  • Цю суміш перекласти до форми з м’ясом, додайте 300 мл води і соліть на свій смак.
  • Додайте гілочки розмарину та чебрецю, а потім накрийте все фольгою. Запікайте при температурі 160 °C протягом 40 хвилин.

Подавайте м’ясо разом із виноградом та насолоджуйтесь смаком цієї чудової страви.

Попередня публікаціяШестирічний вінничанин Артем Кучер став бронзовим призером чемпіонату Європи з шахів
Наступна публікаціяЦентр реабілітації психоневрологічної лікарні ім. Ющенка стане навчальною базою для фахівців з реабілітації

ПРОКОМЕНТУВАТИ

Введіть текст коментаря!
Введіть своє ім'я