Останніми днями у Вінниці відбулися зміни в організації дорожнього руху, а саме – введено заборону на зупинку вантажних транспортних засобів на деяких ділянках трьох вулиць.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Які вулиці потрапили під обмеження: Про що водії повинні знати

Нові правила стосуються проспекту Юності (від перехрестя з вул. Василя Порика до перехрестя з Хмельницьким шосе у двох напрямках руху), вулиці Брацлавської (в одному напрямку руху від перехрестя з вул. Довженка до перехрестя з вул. Замостянською) та вулиці Привокзальної (від площі Вокзальної до перехрестя з вул. Брацлавською в обох напрямках руху).

Мета змін: Покращення руху та безпека

Введення нових правил спрямоване на поліпшення руху як для особистого, так і для громадського транспорту, а також на створення безпечних умов для учасників дорожнього руху. Відповідні дорожні знаки вже встановлені працівниками КП “СМЕД ОДР”.

Аналіз та консультації: Як були прийняті рішення

Попередньо впровадження змін було передушено аналізом транспортного навантаження та консультаціями з представниками Управління патрульної поліції у Вінницькій області.

Контроль та підтримка: Директор департаменту поділився планами

Директор департаменту транспорту та міської мобільності, Андрій Сорокін, підкреслив важливість нововведень: “Важливо й надалі створювати безпечні та комфортні умови для всіх учасників дорожнього руху”.

Нові правила стануть додатковим кроком до полегшення дорожнього руху в місті та підвищення загальної безпеки на вулицях.

Попередня публікаціяОсвітня подія у Вінниці: вивчення історії писемності та кириличного письма
Наступна публікаціяЯкими хворобами можна заразитися в громадському туалеті: Поради для запобігання