Ця випічка справді нагадує — смак дитинства,  рецепт перевірений та випробуваний роками. Рогалики з повидлом виходять слоєні, неймовірно смачні, з апетитною кислинкою.

Візьміть 400 грамів просіяного борошна, 100 грамів холодного маргарину та 100 грамів смальцю й перемішайте до утворення крихти. Додайте 100 грамів сметани, 3 яйця і столову ложку оцту.

Замісіть м’яке тісто, загорніть його в харчову плівку та поставте в холодильник на 3 години.

Коли тісто охолоне, дістаньте його з холодильника та  поділіть на 3 частини.

Кожну з них розкачайте в коло та поріжте на сектори й викладіть зверху густе повидло (можна навіть варене згущене молоко).

І тепер скручуємо у виді рогаликів та викладаємо на лист, застелений пергаментом.

Випікаємо при температурі 200С градусів до рум’яної скоринки.

Попередня публікаціяГороскоп за знаками Зодіаку на сьогодні, 13 вересня
Наступна публікаціяВіннничан попередили про тимчасові відключення води та світла