109 675 гривень на безпілотники для захисників 46 Окремої аеромобільної десантної штурмової бригади – такий підсумок благодійного заходу «Забіг до Перемоги». Про це повідомив виконувач обов’язки міського голови Ладижина Олександр Коломієць.

Як повідомляє Олександр Коломієць, в Ладижині відбулось справжнє спортивне свято. Підтримати захисників та зробити свій внесок в наближення Перемоги, взявши участь в забігу, зголосились 416 мешканців громади.

«Долучився до заходу разом з працівниками міської ради.

Приємно бачити, що стільки людей, а найголовніше – дітей, прийшли сьогодні сюди, щоб долучитися до благородної справи – підтримки наших захисників.

Я дякую кожному, хто приєднався до цієї чудової ініціативи БТУ-ЦЕНТРа, дякую організаторам і партнерам, та найбільша подяка – нашим захисникам, адже цей захід ми проводимо завдяки їм і для них», – йдеться в публікації.

Першими, після енергійної розминки, на старт вийшли діти. Потім – дорослі. І якщо для малечі дистанція сягала 200 метрів, то старші діти та дорослі учасники забігу подолали 1, 3 та 5 км.

Найшвидші бігуни, які посіли 1, 2 та 3 місце в кожній групі, отримали медалі, грамоти та подарунки. Всі інші учасники також отримали приємні заохочувальні призи.

Родзинкою спортивного свята став ще один подарунок для військових 46 Окремої аеромобільної десантної штурмової бригади – це автівка від організаторів забігу БТУ – ЦЕНТР та Фонд “МХП-Громаді”.

«Цей захід – чудовий приклад того, як громада, бізнес та влада об’єднують зусилля заради допомоги тим, хто мужньо протистоїть ворогу, захищаючи Україну», – підсумовує в.о міського голови Олександр Коломієць.

 

Попередня публікаціяЗСУ знищили впродовж доби ще 550 окупантів
Наступна публікаціяУ Вінниці військових запрошують на реабілітацію за допомогою каністерапії