У Раді зареєстровано законопроект, який пропонує карати громадян за образи військових

Пропозиція міститься в проєкті закону №10014, зареєстрованого представником президента у ВР Федором Веніславським

Також, згідно із законопроєктом, карати будуть за неповагу до співробітників ГУР, Служби зовнішньої розвідки, СБУ, УДО, Державної спеціальної служби транспорту, Держспецзв’язку, Нацгвардії, ДПСУ.

Карати пропонується штрафом від 3400 до 5100 грн, громадськими роботами чи арештом.

Укрзалізниця призначає додаткові рейси поїзду №191/192 Київ — Львів

Поїзд виїжджатиме з Києва 16 та 17 вересня чинним розкладом о 7:05 і прибуватиме до Львова о 17:03. Зворотно, зі Львова, поїзд відправлятиметься в ті ж дати о 13:15 і прибуватиме до Києва о 22:05.

Крім того, призначаються додаткові рейси поїзда Інтерсіті+ №720/719 Київ — Харків. Поїзд відправиться з Києва 10 вересня о 23:53 і прибуде до Харкова о 5:04. З Харкова поїзд відправиться також 10 вересня о 23:33 і прибуде до Києва о 4:56.

Загарбники у Криму експонують картини, які викрали з Херсона

Так, за даними пропагандистів, вкрадені артефакти з Херсонського краєзнавчого музею зберігаються у Херсонесі, а з Херсонського художнього музею – у музеї Тавриди, повідомляє ТСН.

Водночас мародери вкрали стільки, що для зберігання картин у фондах вже не вистачає місця, і довелося переобладнали концертну залу.

Вкрадені картини росіяни називають «врятованими». Нібито у Херсоні полотна радянського періоду могли потрапити під «декомунізацію».

Аналітики порахували витрати росіян на війну в Україні

За даними Reuters та The Moscow Times, російська федерація витрачає на війну гроші зі швидкістю 1 мільярд рублів за годину.

Попередня публікаціяУ Вінниці представники малого та середнього підприємництва можуть отримати компенсації на придбання автономних джерел живлення
Наступна публікаціяПогода у Вінниці перемінно хмарна