Він справді дуже смачний, ароматний, ніжний і дуууже легкий у приготуванні, тому якісь особливі кулінарні навички вам не знадобляться, та і часу на випікання ви витратите небагато. За годину він уже  на столі, а родина не могла насмакуватися.

Тож швиденько лагодіть інгредієнти та заходжуємося випікати разом смачнющий пиріг за рецептом пані Оксани.

У невелику посудину вилийте 150 грамів розтопленого масла та всипте 200 грамів цукру ( якщо не любите солодкого – менше) і ретельно розмішайте все вінчиком. Додайте вичавлений сік з одного лимона, 60 мл молока та 3 яйця і знову все перемішайте. Тепер займіться сухими інгредієнтами:  250 просіяного борошна, 6 грамів розпушувача та чайну ложку кориці змішайте та поступово всипте до основної маси.

Тим часом поки чаклували над тістом, духовка має розігрітися до 180 градусів. Форму для випічки вистеліть пергаментом і вуаля- відправляємо наш пиріг  у духову шафку на 30 хвилин. Не гаючи часу готуємо сирну начинку:  3 яйця збиваємо з з 50 грамами цукру, можете взяти більше, додайте 200 грамів м’якого сиру (можна маскарпоне), 200 грамів жирної сметани та 20 грамів крохмалю. Усе добре вимішайте і

вилийте цю начинку зверху на пиріг. Але не лякайтеся, якщо середина може бути сирувата, вона випечеться. Зверху викладаємо карамелізовані яблука.

Їх приготувати простіше – простого: наріжте дрібними кубиками кілька яблук, бажано кислих, додайте 60 грамів цукру і тушимо на сковорідці, допоки вони не стануть як в карамелі.

Тепер зменшуємо температуру до 150-160 градусів і випікаємо ще 30 хвилин. Але все залежить від вашої духовки- якщо сирна маса ще не готова, випікайте ще.

Попередня публікаціяЗбройні сили «демобілізували» 610 російських окупантів
Наступна публікаціяВінниця відзначає подвиг морського піхотинця муралом на стіні будинку

ПРОКОМЕНТУВАТИ

Введіть текст коментаря!
Введіть своє ім'я