Він справді дуже смачний, ароматний, ніжний і дуууже легкий у приготуванні, тому якісь особливі кулінарні навички вам не знадобляться, та і часу на випікання ви витратите небагато. За годину він уже  на столі, а родина не могла насмакуватися.

Тож швиденько лагодіть інгредієнти та заходжуємося випікати разом смачнющий пиріг за рецептом пані Оксани.

У невелику посудину вилийте 150 грамів розтопленого масла та всипте 200 грамів цукру ( якщо не любите солодкого – менше) і ретельно розмішайте все вінчиком. Додайте вичавлений сік з одного лимона, 60 мл молока та 3 яйця і знову все перемішайте. Тепер займіться сухими інгредієнтами:  250 просіяного борошна, 6 грамів розпушувача та чайну ложку кориці змішайте та поступово всипте до основної маси.

Тим часом поки чаклували над тістом, духовка має розігрітися до 180 градусів. Форму для випічки вистеліть пергаментом і вуаля- відправляємо наш пиріг  у духову шафку на 30 хвилин. Не гаючи часу готуємо сирну начинку:  3 яйця збиваємо з з 50 грамами цукру, можете взяти більше, додайте 200 грамів м’якого сиру (можна маскарпоне), 200 грамів жирної сметани та 20 грамів крохмалю. Усе добре вимішайте і

вилийте цю начинку зверху на пиріг. Але не лякайтеся, якщо середина може бути сирувата, вона випечеться. Зверху викладаємо карамелізовані яблука.

Їх приготувати простіше – простого: наріжте дрібними кубиками кілька яблук, бажано кислих, додайте 60 грамів цукру і тушимо на сковорідці, допоки вони не стануть як в карамелі.

Тепер зменшуємо температуру до 150-160 градусів і випікаємо ще 30 хвилин. Але все залежить від вашої духовки- якщо сирна маса ще не готова, випікайте ще.

Попередня публікаціяЗбройні сили «демобілізували» 610 російських окупантів
Наступна публікаціяВінниця відзначає подвиг морського піхотинця муралом на стіні будинку