Ці гарбузово- яблучні оладки з ізюмом прийдуться усім до смаку, вони такі ніжні, ароматні і надзвичайно смачні! А щоб не витрачати час, тісто можна навіть звечора приготувати звечора і на ранок у вас будуть рум‘яненькі оладки на сніданок.
3 яйця збийте вінчиком із 50 грамами цукру, додайте 100 грамів густої жирної сметани і знову збийте.
Візьміть 3-4 середніх яблука, натріть їх на крупній тертушці, трішки відіжміть сік. Таку ж кількість натріть гарбуза, додайте родзинки, змішайте все разом та всипте у яєчну суміш. Трішки всипте муки, приблизно 150 грамів, щіпку солі, 1 чайну ложку розпушувача та спеції на вибір: кориця, кардамон, імбир. Можна всього по трошки. Ретельно перемішайте, накрийте масу плівкою і поставте в холодильник на пару годин. Смажте на невеликому вогні і подавайте зі сметанкою або варенням.