У Вінницьких Хуторах відбулися щорічні футбольні змагання, які традиційно проводяться до Дня Незалежності. Також в цей день місцевий футбольний клуб вперше взяв участь у прем’єр-лізі Вінницького району.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Змагання відбулися на стадіоні у Вінницьких Хуторах, де змагалися команди не лише з цього населеного пункту, але й з сусідніх селищ – Писарівки та Щіток. Ці два селища, починаючи з 2020 року, утворюють один Вінницько-Хутірський старостинський округ.

Завдяки відновленню змагань та відданості учасників, вдалося провести змагання, які не вдавалося організувати через російську агресію попереднього року. Захід набув додаткової цікавості завдяки участі нових команд. Команда з Щіток, незважаючи на своє перше виступ на цих змаганнях, виборола друге місце.

Переможцем змагань стала команда “Наш край” з Вінницьких Хуторів, друге місце посіла команда з Щіток, а третє – ще одна команда з Вінницьких Хуторів, представляючи вулицю Володимира Івасюка, – “Легіон”. У загальному змаганнях взяли участь шість команд за підтримки місцевої організації “СК ФАЙТ”.

Також цього ж дня відбувся перший матч новоствореної об’єднаної футбольної команди округу – ФК “Атлетіко Хутори”. Команда приймала участь у прем’єр-лізі Вінницького району та вперше зіграла внічию з командою з Деснянського старостинського округу МФК “Десна”. Рахунок матчу склав 1:1, а обидва голи були забиті в додатковий час.

Попередня публікаціяУ перший місяць осені Офіс туризму Вінниці влаштовує 18 екскурсій
Наступна публікаціяУ Вінниці проводяться ремонтні роботи на мережах