А ось ця м’ясна запіканка з гарбузом та помідорами сподобається усім любителям ситних м’ясних страв. При цьому готується вона досить швидко, рецепт нескладний у приготуванні та ще затратність зовсім невелика.

Отож, починаємо… Візьміть кілограм свинячого м’яса, якщо немає, можна замінити курячим філе, наріжте дрібними шматочками, висипте у невелику каструлю та залийте водою так, щоб м’ясо було злегка покрите. Закрийте посудину кришкою й тушкуйте м’ясо до готовності на слабкому вогні.

А тим часом відваріть склянку рису і займіться цибулею: дрібненько наріжте одну-дві штуки та обсмажте до золотистого кольору у маслі. Невеликий гарбуз очистіть і наріжте тоненькими скибочками. Готове м’ясо змішайте з рисом і цибулею, поперчіть, посоліть, додайте інші улюблені спеції за смаком. Заходжуємося формувати запіканку. У глибоку сковорідку, змащену вершковим маслом, викладіть шар гарбуза, перекладіть його м’ясом з рисом і накрийте знову шаром гарбуза. Зверху викладіть кружальця помідорів, присипте зеленню. Влийте трішки підсоленої води й запікайте в духовці під кришкою до готовності гарбуза.

Попередня публікаціяГороскоп за знаками Зодіаку на сьогодні, 30 серпня
Наступна публікаціяУ перший місяць осені Офіс туризму Вінниці влаштовує 18 екскурсій

ПРОКОМЕНТУВАТИ

Введіть текст коментаря!
Введіть своє ім'я