Свіжий партійний гуманітарний вантаж від міста-партнера Вентспілс прибув до Вінниці, принісши з собою необхідні генератори, обігрівачі, одяг, продукти та інші корисні речі. Цей акт співпраці з латвійськими партнерами знову підтверджує дружні відносини між містами.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Мікроавтобус Mercedes Benz Sprinter, що раніше курсував на вулицях Вентспілса, використали для перевезення цього важливого допоміжного вантажу до Вінниці.

Сергій Моргунов, міський голова, особисто оглянув надісланий гуманітарний вантаж та висловив щиру вдячність латвійським колегам за їхню допомогу в цей важкий для міста період. Він зазначив, що ці ресурси мають велике значення для Вінниці.

Ми вдячні Вентспілсу, їхнім жителям та меру Янісу Вітоліньшу! Допомога у ці часи надзвичайно вагома”, – підкреслив Сергій Моргунов.

Ольга Парвадова, радниця міського голови, також наголосила, що відносини між Вінницею та Вентспілсом почали розвиватись ще в минулому році.

Вже у вересні минулого року наші представники підписали угоди про співпрацю з муніципалітетом Вентспілса. Ці угоди передбачають обмін досвідом та муніципальними практиками в різних соціально-економічних напрямках“, – додала Ольга Парвадова.

Важливо відзначити, що це не перший раз, коли Вінниця отримала гуманітарну допомогу від Вентспілса. Раніше, відгукнувшись на потреби після обстрілів російських військ, латвійські партнери передали місту два дизельні генератори потужністю 50 кВт і 60 кВт.

Попередня публікаціяРемонтні роботи: вінничан попереджають про планові відключення води та світла
Наступна публікація«Вічна пам’ять»: відбулося спеціальне погашення поштової марки на Вінниччині