У Вінниці 27 серпня відбудеться захід під назвою “Шаную воїна, біжу за Героїв України”, який відданий Дню пам’яті Захисників України. Цей захід буде проведено разом із всеукраїнським патріотичним забігом.

Про це повідомляє Ветеранський простір.

Основна мета заходу полягає в організації забігу серед різних категорій громадян для вшанування пам’яті воїнів, підтримки близьких військовослужбовців, волонтерів та інших.

Учасники повинні зареєструватися перед заходом та вказати ім’я і прізвище Героя України – бійця із Вінниччини, який віддав своє життя в боях за країну. Забіг запланований на три кілометри по алеях парку “Вишенський” зі стартом та фінішем біля центральної алеї.

Реєстрація учасників буде проводитися в день заходу з 8:00 до 8:45, а о 8:45 розпочнеться урочисте відкриття з обов’язковим виконанням Державного Гімну України та мовчанням на пам’ять загиблих борців. Забіг розпочнеться о 9:00 і триватиме до 11:00. Також передбачено розіграш цінних призів серед учасників.

По завершенню заходу учасники матимуть можливість взяти участь у жеребкуванні для отримання сувенірної атрибутики від комунального закладу “Вінницький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Для підтримки Збройних сил України всі бажаючі можуть переказати кошти через Благодійний фонд “Об’єднання волонтерів Вінниччини” (електронна пошта: stebelsvam@gmail.com, профіль в Instagram – @stebelsvam). Зібрані благодійні внески будуть використані на закупівлю засобів тактичної медицини.

Попередня публікаціяОбережно з виноградом: хто повинен утриматися від його споживання
Наступна публікаціяЮні лідери громад вивчали потреби вінницької молоді