Вінничанин Дмитро Даниленко змагатиметься за олімпійські ліцензії на чемпіонаті світу з веслування на байдарках і каное

Дмитро Даниленко
Дмитро Даниленко

У німецькому місті Дуйсбург з 23 по 27 серпня відбудеться чемпіонат світу з веслування на байдарках і каное. Протягом п’яти днів спортсмени будуть змагатися за 30 комплектів нагород та 162 олімпійські ліцензії, які розподіляться серед учасників. Це стане важливим кроком на шляху до участі в Олімпійських іграх у Парижі-2024, адже буде виділено 74 квоти для екіпажів човнів.У складі української збірної з веслування на байдарках і каное також представлятиме Вінницю спортсмен Дмитро Даниленко.

Про це повідомляє НОК Украіни.

У чемпіонаті світу з веслування на байдарках і каное, який проходитиме в німецькому місті Дуйсбург, нашу країну буде представляти 32 спортсмени, з них 19 чоловіків та 13 жінок. У складі української збірної знаходяться:

Чоловіки у байдарках: Олег Кухарик, Дмитро Даниленко, Ігор Трунов, Іван Семикін, Олександр Зайцев, Олександр Сиромятніков, Віталій Брезіцький, Віталій Бистревський, Василь Смілка, Владислав Волошин.

Чоловіки у каное: Віталій Вергелес, Андрій Рибачок, Павло Алтухов, Дмитро Янчук, Тарас Міщук, Тарас Кузик, Олег Боровик, Артем Четвертак, Павло Борсук.

Жінки у байдарках: Інна Грищун, Інна Клінова, Сніжана Сталінова, Ганна Павлова, Наталія Докієнко, Діана Рибак, Діана Танько.

Жінки у каное: Людмила Лузан, Валерія Терета, Людмила Бабак, Юліана Путніна, Олена Циганкова, Ксенія Романчук.

Також на чемпіонаті будуть розіграні нагороди для представників параканое.

Попередня публікаціяСимволічність і солідарність: Вінницька делегація на Іграх міст-побратимів у Мюнстері
Наступна публікаціяВінницький музей відзначає День Незалежності України виставкою “Україна #вільна”