У Вінниці відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Відео

18 серпня на Європейській площі відбувся захоплюючий благодійний ярмарок. Цей захід був призначений для збору коштів на підтримку українського війська. Відвідувачі мали можливість придбати різноманітні хендмейд прикраси, крафтову випічку, патріотичні аксесуари та унікальні ляльки-мотанки.

Особливої уваги на ярмарку заслуговував гість – відомий актор театру, кіно та дубляжу Михайло Жонін, який разом із своїм благодійним проєктом «Разом до перемоги» відвідав вже понад 50 міст України, а сьогодні знайшовся у Вінниці.

Навіть хоч повітряна тривога тимчасово перервала захід, вінничани не втратили настрою та задоволення. Вони охоче купували смачну випічку, пиріжки, насолоджувалися лимонадами та тістечками. Також великий попит мали патріотичні вироби, зокрема, створені родиною Сташевських – мамою Надією та її трьома доньками, які власноруч робили прикраси з бісеру та стрічок.

«Ми разом з мамою та сестричками виготовляли всі ці прикраси. В нас продається дуже багато чого, є закладочки, м’які іграшки, гаманці, екоторби, футболки. Усі гроші ми передаємо для ЗСУ. Собі ми нічого не залишаємо. Ми хочемо допомогти нашим військовим», – каже 15-річна майстриня Анастасія Сташевська.

Однією з особливостей ярмарку стала благодійна лотерея. Організатори розіграли тубус від гранатомета, розмальований майстринею Ладою Клименко. Отримані кошти будуть передані військовим третьої окремої штурмової бригади.

Благодійний ярмарок на ЗСУ

Попередня публікаціяУ Вінниці дружин полеглих Героїв запрошують на арттерапію
Наступна публікаціяПрезидент України Володимир Зеленський вручив орден «За мужність» ІІІ ступеня вінничанину Сергію Жуку