18 серпня на площі Європейській у Вінниці відбудеться благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Під час заходу відвідувачі зможуть придбати крафтову випічку, ручні аксесуари та інші вироби ручної роботи.

Одним із головних акцентів ярмарку буде благодійна лотерея, а отримані кошти використовуватимуться для підтримки українського війська.

В заході візьме участь український актор театру, кіно і дубляжу Михайло Жонін, який представить частину загальноукраїнського проєкту “Разом до Перемоги!” і допомагатиме збирати кошти на підтримку Збройних Сил України.

Благодійний захід відбудеться о 13:00 біля Вежі.

До заходу приєднаються і інші організації, такі як БФ “Sota Help”, “Офіс туризму Вінниці”, Центр реабілітації “Гармонія” ім. Р. Панасюк, Вінницький міський територіальний центр соціального обслуговування та місцеві волонтери.

Під час ярмарку буде можливість придбати різноманітну патріотичну продукцію для дітей та дорослих, таку як екосумки, браслети-обереги, аромасвічки, ляльки-мотанки, килимки, картини з акварелі та бісеру, а також сувеніри, випічку, напої та інші товари.

Також запланований концерт та квест для дітей “Пізнай місто ідей” з гідесою Оксаною Роздорожнюк. Благодійна лотерея принесе можливість виграти розмальований тубус від гранатомета. Всіх охочих запрошують долучитися до заходу та підтримати благодійну ініціативу.

Попередня публікаціяНаступного тижня у Вінниці відбудеться жеребкування за програмою «Муніципальне житло»
Наступна публікаціяСферичне шоу та майстер-клас «Відкрий свою зірку». Вінницький планетарій запрошує на заходи до Дня молоді