У Вінниці на наступному тижні заплановане проведення жеребкування для визначення учасників Програми “Муніципальне житло ВМТГ”, які бажають взяти участь у розподілі однокімнатних квартир на об’єкті, що знаходиться за адресою Привокзальна вулиця, 30. Рішення про проведення жеребкування наступного тижня було схвалено на засіданні виконавчого комітету, 10 серпня.

В наступну середу відбудеться процедура жеребкування для категорії “однокімнатні квартири” в рамках наступних квот:
  • Учасники бойових дій у російсько-українській війні;
  • Внутрішньо переміщені особи, які працюють або є самозайнятими (ФОП);
  • Працівники правоохоронних органів;
  • Інші категорії громадян, включаючи працівників бюджетної сфери та комунальних підприємств, ветеранів праці, осіб з інвалідністю, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, та тих, хто потребує поліпшення житлових умов.
Кандидатів повідомлять про час і місце реєстрації та проведення заходу. На цей час до Програми вже зареєструвалися 8 осіб. Серед них найбільша кількість – 5 кандидатів – відноситься до учасників бойових дій у російсько-українській війні.

АТ “КБ “ГЛОБУС” обрано банком-партнером Програми, який буде надавати кредити в рамках державної програми “єОселя”. Зміни до програми дозволять з 1 серпня більшій кількості українців, зокрема ветеранам війни, внутрішньо переміщеним особам, учасникам бойових дій та тим, хто не має власного житла, подавати заявки на отримання кредиту за ставкою 7%. Умови участі в програмі “єОселя” для військовослужбовців, силовиків, медиків, педагогів та науковців залишаються без змін – вони зможуть отримати пільговий іпотечний кредит під 3% річних.

Попередня публікаціяГороскоп за знаками зодіаку на суботу
Наступна публікаціяУ Вінниці відбудеться благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ