Учні Вінницької школи мистецтв вибороли перемогу на міжнародному змаганні «ART-Геній»

ART-Геній
ART-Геній

Вінницька дитяча школа мистецтв долучила до своєї слави ще одну важливу перемогу, виборовши перші місця на міжнародному конкурсі “ART-Геній”. Це свідчить про високий рівень підготовки та таланту учнів школи.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Учасники з Вінниці гідно представили місто на цьому престижному міжнародному змаганні, яке відбулося в Києві. Зокрема, Станіслав Плотко, який навчається у школі мистецтв протягом шести років та на духовому відділенні лише один рік, вразив журі та глядачів своїм виступом на саксофоні, виконавши твір Gabriel Faure “Elegie”.

Це принесло йому диплом лауреата І ступеня. Його викладач Артем Кондратьєв поділився своїми враженнями від працьовитості і таланту юного музиканта.

У даному конкурсі диплом першої премії отримала й Вероніка Плотко – викладачка фортепіанного відділу, концертмейстер Станіслава та його мама. Вона заспівала кавер на пісню Олександра Пономарьова «Ніколи» у номінації «естрадний вокал».

Під час вручення нагород виступили представники школи та виразили подяку воїнам Збройних Сил України за їхню мужність і відданість. Зазначили, що творчість набула особливого значення в період війни, ставши джерелом підтримки та відпочинку у нелегкий час.

Ці перемоги є не тільки свідченням таланту учасників Вінницької дитячої школи мистецтв, а й гордістю для всього міста.

Попередня публікаціяНа Вінниччині конфіскований автомобіль «Fiat Ducato» переданий ЗСУ для підтримки оборони України
Наступна публікаціяВінницько-Хутірський футбольний клуб шукає таланти для основного складу