Вінницько-Хутірський футбольний клуб шукає таланти для основного складу

Атлетіко Хутори
Атлетіко Хутори

У Вінницько-Хутірському старостинському окрузі з’явилася своя власна футбольна команда під назвою ФК “Атлетіко Хутори”. Наразі вони відкривають набір для всіх бажаючих приєднатися до основного складу клубу. Це надає можливість футбольним талантам проявити себе та взяти участь у цікавих спортивних викликах разом з новоствореною командою.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Староста Вінницько-Хутірського старостинського округу Владислав Кривешко повідомив, що перше відкрите тренування заплановане вже на завтра, 9 серпня.

«Під час найближчого тренування, всі бажаючі приєднатися до основного складу футбольного клубу, пройдуть перший етап відбору»,— розповідає головний тренер команди, Владислав Кривешко. Він вірить, що через кілька етапів вдалося сформувати потужний склад, який гідно представить не лише старостинський округ, а й Вінницю, а, можливо, навіть область, на міжнародних змаганнях різних рівнів.

Команда має план об’єднати гравців з Вінницьких Хуторів, Щіток та Писарівки, і стати цільовим напрямком для молодих вихованців місцевої футбольної академії, яка розпочала свою діяльність недавно.

Запрошуються гравці віком від 16 років. Перше тренування заплановане на стадіоні “Вінницькі Хутори” в середу о 19:00.

Цей футбольний клуб, “Атлетіко Хутори”, існуватиме за підтримки місцевих бізнесів. Він стане ще одним способом розвивати спорт у регіоні.

Варто нагадати, що нещодавно стартувала Вінницько-Хутірська міська Академія футболу у Вінницьких Хуторах. Заняття в академії безкоштовні та відкриті для двох вікових груп: 7-10 років та 11-14 років. Вже більше 50 дітей зареєструвалися в цій футбольній школі.

Попередня публікаціяУчні Вінницької школи мистецтв вибороли перемогу на міжнародному змаганні «ART-Геній»
Наступна публікаціяЖмеринчанка Поліна Ковальська готується до всесвітньої Гімназіади