Громадське об’єднання «Ми-Вінничани» передало необхідне обладнання для харчоблока Вінницької обласної клінічної лікарні імені Миколи Пирогова.

«Наші лікарі рятують життя, відновлюють та реабілітують наших військових. Лікують нас з вами. Отже, ми повинні надавати їм допомогу в першу чергу», – зазначили представники мецентаів.

ГО надає систематичну допомогу Вінницькій обласній клінічній лікарні імені Миколи Пирогова. У квітні цього року вони передали оснащену сучасну автівку швидкої допомоги для центру трансплантації.

Як і минулого разу допомогу передав керівник міського осередку ГО «Ми-Вінничани» у Вінниці Сергій Кудлаєнко.

«Кожен працівник повинен відчувати себе потрібним та працювати в відповідних умовах! Сподіваюсь, що ці прилади стануть вам в пригоді та допоможуть оптимізувати роботу! Дякую вам за вашу плідну працю!», – зазначив Сергій Кудлаєнко на своїй сторінці у фейсбук.

На сторінці лікарні у фейсбук подякували благодійникам.

“Вінницька обласна клінічна лікарня вдячна за благодійну допомогу Ми – Вінничани !!! В такий нелегкий час, для харчоблока подаровано дуже необхідні для нас духову шафу та чотири столи! Наші бджілки – трудівниці дуже вдячні та щасливі! Наближаємо перемогу разом!”, – йдеться в повідомленні на сторінці лікарні.

Попередня публікаціяДень Незалежності: разова підтримка для ветеранів та постраждалих від нацистських переслідувань.
Наступна публікаціяВихованки Вінницької дитячої школи мистецтв стали лауреатами у номінації «Естрадний вокал»