У Вінниці відбулось спецпогашення поштової марки, присвяченої Службі безпеки України (СБУ). Ця марка є частиною героїчної серії “Слава силам оборони і безпеки України!”. Тираж цієї марки становить 1 075 000 примірників.

Про це повідомляє голова Вінницької ОВА Сергій Борзов.

Захід відбувся за участі голови Вінницької обласної адміністрації Сергія Борзова, начальника Управління СБУ у Вінницькій області Анатолія Денисенка та керівника Вінницької дирекції АТ “Укрпошта” Володимира Шаловінського.

Голова Вінницької ОВА Сергій Борзов зазначив, що марку випущено на знак вдячності співробітникам СБУ за їхню оперативну та ефективну роботу. Вони щодня стикаються з викликами безпеки, знищують ворогів та беруть участь у небезпечних спецопераціях, забезпечуючи безпеку країни.

Дизайн марки зображає військовослужбовця спецпідрозділу СБУ “Альфа” у повному бойовому спорядженні, який стоїть на тлі гелікоптера. На купоні марки відображений фасад будівлі СБУ у Києві.

Цей поштовий випуск став останнім акордом у героїчній серії “Слава силам оборони і безпеки України”, в якій вшановано роль та важливість спецслужб для захисту країни.

Попередня публікаціяФрикадельки з картоплею
Наступна публікаціяВінничан закликають подбати про запаси води на сьогодні