Якщо у вас обмаль часу, а ваші домочадці уже стукають по столу виделками, ця страва відмінно «стане вам у пригоді». Ніжні і дуже соковиті фрикадельки виходять такими ж смачними і ароматними, не гірші, ніж у незабутньої фрекен Бок, а готуються дуже просто і легко.

Візьміть 500 грамів фаршу, вбийте 2 яйця, змішайте його із дрібно нарізаною зеленню, зеленою цибулею, тертою цибулею, часником. Додайте 2 столові ложки борошна, 2 столові ложки олії, сіль, перець та різні спеції- за смаком. Та добре вимішайте масу.

Тепер формуємо фрикадельки. Візьміть фарш та зліпіть з нього кульку розміром як невеликий мандарин. У середині кожної робимо поглиблення столовою ложкою і вкладаємо картопляні м‘ячики. Для цього заздалегідь приготуйте картопляне пюре з тертим сиром, шматочком вершкового масла, кропом і іншими добавками.

Розведіть томатну пасту з водою і ароматними травами, сіллю та полийте  фрикадельки соусом, а зверху гарненько посипте тертим сиром.

Запікайте при 180 градусах близько 10 – 15 хвилин, залежно від вашої духовки.

Запевняю, що ця страва вам точно сподобається і її можна подавати з будь-яким гарніром.

Попередня публікаціяГороскоп за знаками Зодіаку на сьогодні, 27 липня
Наступна публікаціяСпецпогашення поштової марки: у Вінниці вшанували Службу безпеки України”