В середу, 26 липня, премʼєр-міністр України Денис Шмигаль здійснив робочий візит до Вінниці. У рамках візиту він з урядовою командою відвідав одну з котелень міста, яка раніше пройшла реконструкцію за підтримки Швейцарії.

Про це Шмигаль повідомив у Телеграмі.

Проєкт реконструкції дозволив знизити споживання газу та викиди вуглецю. Прем’єр-міністр заслухав інформацію про підготовку до осінньо-зимового опалювального сезону та обговорив стан тепломереж. Він підкреслив, що енергоефективність має стати обов’язковим параметром для розвитку нової енергетичної інфраструктури України.

Візит відбувся в рамках підготовки до опалювального сезону. В цій котельні раніше був успішно реалізований проєкт реконструкції за підтримки Швейцарії, що дозволило знизити річне споживання газу та обмежити викиди вуглецю. Під час візиту, прем’єр-міністр отримав інформацію про хід підготовки до осінньо-зимового сезону та стан тепломереж. Денис Шмигаль підкреслив, що енергоефективність повинна стати ключовим аспектом у новій енергетичній інфраструктурі України, яке не тільки відповідає нашим євроінтеграційним прагненням, але й є кроком до будівництва розвиненої та успішної держави.

Попередня публікаціяГолуби, які здіймаються в небо: перша леді відвідала Вінницю
Наступна публікаціяВідновлення галузі: завод «Вінницяпобутхім» створить сотні робочих місць та розширить виробництво побутової хімії