У ніч з 22 на 23 липня в Санта-Барбарі, штат Каліфорнія, відбувся захоплюючий поєдинок у боксі, в якому український боксер із Вінниці, Сергій Богачук, зустрічався з ганським боксером Патріком Аллоті. Ставка була висока – чемпіонський пояс WBC Continental Americas.

Про це повідомляють у федерації боксу Вінницької області

Весь захід був насичений напругою та емоціями. Богачук вразив усіх присутніх своїм впевненим стилем і потужними ударами. Вже у першому раунді, він змусив Аллоту перебувати у складних ситуаціях та розправлятися з його ударними комбінаціями.

На жаль, для Аллоті, у нього не вийшло витримати всю міць та силу суперника. Він отримав рішучий правий хук у щелепу, в результаті чого впав на канвас. Хоча він намагався піднятися на ноги, рефері прийняв рішення зупинити бій, оголосивши нокаут.

Сергій Богачук продемонстрував свою велику майстерність та сміливість на рингу, зберігши свій чемпіонський титул. Це була важка перемога для нього, яка доводить його великий потенціал у світовому боксі.

Богачук підкорив серця своїх шанувальників, і вони залишаються на пильному очікуванні наступних поєдинків, щоб переконатися в його непереможній силі та таланті.

Попередня публікаціяНові можливості для пасажирів: Оновлені електропоїзди на маршруті Одеса-Вінниця з удосконаленими сервісами
Наступна публікаціяФахівці екоінспекції Вінниччини звітували про дослідження проб води річки Південний Буг