Вона легка у приготуванні, містить прості і доступні інгредієнти, але попри це виходить невимовно красивою, ароматною та апетитною. Ви досить швидко її зможете приготувати. Спробуйте, і ви переконаєтеся в тому, що вона варта вашої уваги.

Для приготування вам знадобиться:

— Картопля – 10 шт.;

— Фарш свинячо – яловичий 600 г;

— Цибуля – 1 шт.;

— Сметана– 200 мл;

— Кетчуп 1 ч. л.

— Аджика 1 ч. л.

— Вода 150 мл

— Сіль, перець чорний мелений за смаком

Картоплю необхідно почистити, а потім вирізати у серединці отвори за допомогою звичайного кухонного ножа. Після цього варто приготувати фарш для нашої картоплі. До м’яса додаємо кубики попередньо підсмаженої до золотистості цибулі, сіль, перець, а також інші спеції за смаком. Гарненько все перемішуємо.

Інгредієнти підготовлені, тому можемо формувати нашу страву. В отвори кожної картоплини відправляємо підготовлений фарш. Чим більше фаршу ви додасте, тим смачнішою вийде страва. Тепер беремо форму для випікання і викладаємо в неї фаршировану картоплю.

Далі нам потрібно підготувати соус. В окремій тарілці змішуємо сметану, трішки солі, кетчуп, а також гостру аджику.

Отриманий соус виливаємо на картоплю й долаємо сюди трішки води. Накриваємо ємність фольгою і відправляємо нашу страву у розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 80 хвилин. За 10 хвилин до закінчення приготування з картоплі потрібно зняти фольгу.

Приготовлену фаршировану картоплю викладаємо на тарілку, посипаємо подрібненим кропом, а потім подаємо до столу. Смачного вам та вашим рідним!

Попередня публікаціяВінничанина Романа Джураєва нагородили орденом «За мужність» посмертно
Наступна публікаціяФутбольний клуб “ЯСКО” отримав нагороди на Спартакіаді в Вінниці