Ми пропонуємо вам просту та бюджетну страву зі сезонних овочів, яка зачарує вінничанок своїм смаком. Літні кабачки дуже доступні за ціною, а їх можна використовувати для готування різноманітних страв, таких як супи, гарніри, пироги і навіть десерти. Але цей рецепт доведе, що кабачки можуть конкурувати навіть з м’ясними стравами.
Складники:
- 3 шт. кабачки
- 200 г кукурудзяного борошна
- 4 шт. яйця
- 100 г твердого сиру
- Сіль
- Копчена паприка
- Гірчиця
- Олія для смаження

відбивні з кабачків
Приготування:
Розріжте кожен кабачок навпіл і наріжте на тонкі слайси (приблизно 1 см завширшки). За допомогою молотка для відбивних трохи стукніть кабачки для ніжності. Посоліть і залиште протягом 15 хвилин.
Поки кабачки відпочивають, підготуйте кляр. Збийте яйця разом з гірчицею, сіллю і копченою паприкою. Додайте натертий на дрібній тертці твердий сир і добре змішайте.
Насипати на пласку тарілку кукурудзяне борошно.
Розігрійте олію на пательні. Обваляйте кожен шматочок кабачка спочатку в борошні, потім в яйці з сиром, знову в борошні і покладіть на пательню.
Обсмажуйте кабачки з обох боків до золотистого кольору.
Готові кабачки перекладіть на тарілку, попередньо вистелену паперовими рушниками, щоб зняти надмірну олію.
Ця проста та смачна страва стане відмінною альтернативою м’ясним стравам і точно сподобається всім вінничанкам. Насолоджуйтесь!





