Ми пропонуємо вам просту та бюджетну страву зі сезонних овочів, яка зачарує вінничанок своїм смаком. Літні кабачки дуже доступні за ціною, а їх можна використовувати для готування різноманітних страв, таких як супи, гарніри, пироги і навіть десерти. Але цей рецепт доведе, що кабачки можуть конкурувати навіть з м’ясними стравами.

Складники:
  • 3 шт. кабачки
  • 200 г кукурудзяного борошна
  • 4 шт. яйця
  • 100 г твердого сиру
  • Сіль
  • Копчена паприка
  • Гірчиця
  • Олія для смаження
  • відбивні з кабачків
    відбивні з кабачків
Приготування:

Розріжте кожен кабачок навпіл і наріжте на тонкі слайси (приблизно 1 см завширшки). За допомогою молотка для відбивних трохи стукніть кабачки для ніжності. Посоліть і залиште протягом 15 хвилин.

Поки кабачки відпочивають, підготуйте кляр. Збийте яйця разом з гірчицею, сіллю і копченою паприкою. Додайте натертий на дрібній тертці твердий сир і добре змішайте.

Насипати на пласку тарілку кукурудзяне борошно.

Розігрійте олію на пательні. Обваляйте кожен шматочок кабачка спочатку в борошні, потім в яйці з сиром, знову в борошні і покладіть на пательню.

Обсмажуйте кабачки з обох боків до золотистого кольору.

Готові кабачки перекладіть на тарілку, попередньо вистелену паперовими рушниками, щоб зняти надмірну олію.

Ця проста та смачна страва стане відмінною альтернативою м’ясним стравам і точно сподобається всім вінничанкам. Насолоджуйтесь!

 

Попередня публікаціяЩо подивитись у Вінниці туристу за один день
Наступна публікаціяНа території індустріального парку у Вінниці побудують два виробничих цехи