Проста кабачкова запіканка з мінімумом інгредієнтів. Ця страва відніме не багато часу на приготування.
Інгредієнти:
- кабачки, 2 шт.;
- яйце, 3 шт;
- сметана, 3 ст.л;
- борошно, 6 стл;
- сіль перець;
- сир моцарелла, 100 г;
- помідора, 2 – 3 шт.;
- вершкове масло.
Спосіб приготування:
Яйця посолити і змішати зі сметаною та борошном. Добре вимішати масу віночком. Тісто буде рідким. Кабачки перетерти на великій тертці, трохи посолити й залишити на 5 хвилин.
Віджати кабачкову масу, змішати з тістом, перемішати до однорідності. Вилити тісто у форму, змащену вершковим маслом.
Зверху розкласти кружечки томатів, посипати тертим сиром та зеленню.
Випікати у духовці при 180 градусах близько 20 – 25 хвилин.
Пиріг смачнючий, можна додати в тісто також обсмажені печериці. А подавати на стіл зі сметаною чи майонезом. Смачного!