Проста кабачкова запіканка з мінімумом інгредієнтів. Ця страва відніме не багато часу на приготування.

Інгредієнти:
  • кабачки, 2 шт.;
  • яйце, 3 шт;
  • сметана, 3 ст.л;
  • борошно, 6 стл;
  • сіль перець;
  • сир моцарелла, 100 г;
  • помідора, 2 – 3 шт.;
  • вершкове масло.
Спосіб приготування:

Яйця посолити і змішати зі сметаною та борошном. Добре вимішати масу віночком. Тісто буде рідким. Кабачки перетерти на великій тертці, трохи посолити й залишити на 5 хвилин.

Віджати кабачкову масу, змішати з тістом, перемішати до однорідності. Вилити тісто у форму, змащену вершковим маслом.

Зверху розкласти кружечки томатів, посипати тертим сиром та зеленню.

Випікати у духовці при 180 градусах близько 20 – 25 хвилин.

Пиріг смачнючий, можна додати в тісто також обсмажені печериці. А подавати на стіл зі сметаною чи майонезом. Смачного!

Попередня публікаціяУ Вінниці триває обстеження будинків на готовність до опалювального сезону
Наступна публікаціяАвтопробіг та відкриття меморіалу, у Вінниці вшанували пам’ять жертв ракетного теракту. Відео