Один із найскладніших і негативних днів місячного календаря, коли сварки та конфлікти виникають повсюдно.Напруженість у суспільстві та взаєминах між людьми згущуватиметься від самого ранку, і вже до середини дня досягне такого ступеня концентрації, за якої достатньо одного слова, щоб гримнув “грім”. Навколишні можуть провокувати одне одного на неадекватні реакції, важливо не реагувати на провокації.

Астрологічний прогноз від meteoprog.com розкаже, що підготували зірки всім представникам зодіакального кола на четвер.

Овен

Творчі захоплення допоможуть розслабитись. Сьогодні до вас у будинок може несподівано прийти непроханий гість, через що ви можете витратити свої гроші на предмети побуту, які задумали купити наступного місяця. Інвестиції, зроблені сьогодні, будуть прибутковими, але ви, мабуть, зустрінете протидію з боку партнерів. Старий друг може зайти до вас увечері та навіяти ностальгічні спогади.

Телець

Програми фітнесу та схуднення допоможуть вам прийти у найкращу форму. Сьогоднішній день виявиться економічно кращим, ніж інші дні, і ви заробите достатньо грошей. Люди, з якими ви живете, не будуть дуже щасливі з вами, незалежно від того, що ви робите, щоб принести їм задоволення. Успіх, безумовно, ваш, якщо ви робите важливі зміни крок за кроком.

Близнюки

Здоров’я може розквітнути, якщо ви поділитеся щастям з іншими. Сьогодні старий друг може попросити вас про фінансову допомогу. Однак ця допомога може послабити ваше фінансове становище. Використовуйте свій вільний час у впорядкуванні вашого будинку. Ваша сім’я справді оцінить це. Ви повинні докласти всіх зусиль, щоб сьогодні отримати відмінну нагороду.

Рак

Реалізуйте свій дійсний потенціал, оскільки вам не вистачає не сили, а бажання. Якщо ви відчуваєте, що вам не вистачає грошей, зверніться за порадою до старших щодо управління грошима та заощадженнями. Час, проведений із близькими, піде вам на користь. Ваше любовне життя сьогодні принесе вам щось справді приголомшливе.

Лев

Здоров’я залишиться в порядку, незважаючи на щільний графік. Сьогодні вам потрібно поговорити з членами вашої сім’ї про грошові вкладення та заощадження. Їхні поради виявляться корисними у покращенні вашого фінансового стану. Святкова атмосфера будинку зніме напругу. Не піддавайтеся чужому тиску під час прийняття важливих ділових рішень.

Діва

Усміхайтеся, адже це найкращі ліки від усіх ваших проблем. Якщо ви давно просили боржника повернути ваші гроші, а він ухилявся від цього, то сьогодні ваш щасливий день, оскільки він може повернути гроші несподівано. Сьогодні, якщо ви спробуєте нав’язати будь-яке рішення людям, яких ви знаєте, ви лише нашкодите своїм власним інтересам. Терпляче ставлення до ситуації – єдиний шлях до сприятливих результатів.

Терези

Ваш розум буде стурбований недавніми подіями. Медитація та йога виявляться корисними як для духовного, так і для фізичного розвитку. Вам спадають на думку нові блискучі ідеї, які принесуть фінансовий прибуток. Ваш дотепний характер зробить вас популярним на світських заходах. Сьогодні ви відчуєте покращення свого підходу та якості роботи в офісі.

Скорпіон

Ті, хто вклав свої гроші за порадою невідомої людини, з великою ймовірністю отримають сьогодні вигоду. Діти можуть розчарувати, оскільки вони не виправдовують ваших очікувань. Сьогодні на вашому робочому місці переважатиме кохання. Присвятіть свій час та енергію допомоги іншим, але не втручайтесь у справи, які вас не стосуються.

Стрілець

Дуже добрий день з погляду здоров’я. Ваш веселий настрій надасть вам бажаного тонусу і збереже впевненість у собі. Ваш чарівний характер та приємна особистість допоможуть вам завести нових друзів та покращити контакти. Друзі нададуть більше підтримки, ніж ви могли б очікувати. Бізнесменам, можливо, доведеться вирушити у небажану подорож, пов’язану з роботою. Це може психологічно напружувати вас.

Козеріг

Сьогодні ви зрозумієте важливість грошей і те, як їхні непотрібні витрати можуть негативно вплинути на ваше майбутнє. Подруга може обдурити вас. Ви повинні передати своє повідомлення коханій, оскільки завтра може бути дуже пізно. Спілкуйтеся сьогодні з досвідченими людьми та навчайтеся на тому, що вони кажуть.

Водолій

Деяким із вас сьогодні доведеться приймати важливі рішення, які можуть викликати у вас напругу та нервозність. Бізнесмени сьогодні мають дуже обдумано вкладати свої гроші. Той, кому ви довіряєте, не буде вам говорити всієї правди. Ваша здатність переконувати інших допоможе вирішити майбутні проблеми. Хороше повідомлення від вашої коханої людини підніме ваш моральний дух сьогодні.

Риби

Сьогодні не треба турбуватися про своє здоров’я. Навколишні піднімуть вам бойовий дух та настрій. Ви заробите гроші, якщо вкладете свої заощадження в інвестиції. Фаза самотності, що охопила вас довгий час, закінчується і ви зустрінете свою другу половинку. У вас є можливість досягти багато чого, так що використовуйте можливості, які з’являються на вашому шляху.

Попередня публікаціяДощитиме протягом дня: погода у Вінниці на сьогодні, 6 липня
Наступна публікаціяСвято Івана Купала: як правильно сплести купальський вінок