Рогалики завжди в моді і ніколи не набридають. І це дійсно так. При цьому навіть у піст начинки можна робити різноманітні: з варенням, маком, фруктами. Приготовлені рогалики за цим рецептом досить просто. Вони виходять ніжними і повітряними.

Для приготування вам знадобляться:

—борошно – 500 + 50 гр;

—пресовані дріжджі – 50 гр;

—рослинна олія – 50 г + для змащування;

—цукор – 50 гр;

—вода – 250 мл;

—варення – 100 гр;

—цукрова пудра – 2 ст. л.

Перейдемо до приготування: 100 мілілітрів води нагрійте до гарячого стану. Розведіть у цій рідині цукор і перемішайте із залишками води. Всипте дріжджі, влийте олію. Акуратно додайте в отриману масу борошно, просіюючи її невеликими порціями.

Отримане тісто поділіть на три рівні частини, кожну скачайте в кульку і розкачайте у коло невеликої товщини. Утворене коло поділіть на 8 сегментів.

Викладіть на кожен трикутник начинку і сформуйте з тіста рогалики.

Застеліть деко пергаментом і розкладіть підготовлені рогалики. Дайте їм постояти близько 25 хвилин, щоб підійшли.

Тепер відправляйте рогалики в духовку, прогріту до 180 градусів і випікайте їх протягом півгодини. Коли випічка охолоне, посипте їх цукровою пудрою.

Попередня публікація«За заслуги перед Вінниччиною»: пʼятнадцять вінничан отримають почесну нагороду
Наступна публікаціяСША нададуть вінницьким рятувальникам роботів-розміновувачів