Молоко, сметана, масло, йогурти…А зась… Усього цього їсти у піст не можна. А так хочеться якоїсь ароматної випічки або смачненького і солоденького десерту. А що ж приготувати без хорошого докладу? Але навіть не думайте, що у Петрів піст немає таких пісних смаколиків, що нічим не поступаються звичним десертам. Пісні десерти дуже корисні, і їх варто практикувати і тоді, коли піст закінчиться.

Отож, саме банановими брауні, ви зможете побалувати свої смакові рецептори і душу.

Бананові брауні з горіхами 

Вам знадобиться:

—2 дуже стиглих банана

—170 г борошна

—2 ст. л. какао

—140 мл соняшникової олії

—140 мл води

—1 ч. л. розрихлювача

—100 г горіхів (бразильських, кеш’ю або мигдалевих)

Займемося приготуванням:

Духовку розігрійте до 180 градусів. Допоки вона гріється, банани подавіть виделкою в мисці, просійте туди ж через сито борошно і какао. Додайте цукор, соняшникову олію і воду (залиш 1 ст. л. на потім).

В 1 ст. л. води розчиніть соду, додайте у суміш, вимішайте. Горіхи трохи подрібніть і теж додайте у суміш, вимішайте.

Формочки для брауні змастіть  олією, покладіть в них тісто і випікайте близько 40 хвилин.

Смачного!

Попередня публікаціяУ Вінниці відбудеться благодійний волейбольний турнір
Наступна публікаціяЮна вінничанка зібрала 15 тисяч гривень на аптечки захисникам