Молоко, сметана, масло, йогурти…А зась… Усього цього їсти у піст не можна. А так хочеться якоїсь ароматної випічки або смачненького і солоденького десерту. А що ж приготувати без хорошого докладу? Але навіть не думайте, що у Петрів піст немає таких пісних смаколиків, що нічим не поступаються звичним десертам. Пісні десерти дуже корисні, і їх варто практикувати і тоді, коли піст закінчиться.
Отож, саме банановими брауні, ви зможете побалувати свої смакові рецептори і душу.
Бананові брауні з горіхами
Вам знадобиться:
—2 дуже стиглих банана
—170 г борошна
—2 ст. л. какао
—140 мл соняшникової олії
—140 мл води
—1 ч. л. розрихлювача
—100 г горіхів (бразильських, кеш’ю або мигдалевих)
Займемося приготуванням:
Духовку розігрійте до 180 градусів. Допоки вона гріється, банани подавіть виделкою в мисці, просійте туди ж через сито борошно і какао. Додайте цукор, соняшникову олію і воду (залиш 1 ст. л. на потім).
В 1 ст. л. води розчиніть соду, додайте у суміш, вимішайте. Горіхи трохи подрібніть і теж додайте у суміш, вимішайте.
Формочки для брауні змастіть олією, покладіть в них тісто і випікайте близько 40 хвилин.
Смачного!