У Вінниці в суботу, 23 червня, на стадіоні медичного університету імені М.І. Пирогова, відбувся Чемпіонат з легкої атлетики. Одинадцять команд поліцейських змагались у турнірі з легкої атлетики.

Про це повідомляє пресслужба правоохоронців. 

Під час забігу поліцейські змагались на дистанціях 800, 2000 та 5000 метрів. За результатами змагань, призові місця серед жінок здобули слідча відділення поліції № 1 Гайсинського райуправління старший лейтенант поліції Анастасія Довгань та дізнавач Вінницького районного управління поліції старший лейтенант поліції Яна Мушинська.

Перші місця серед чоловіків вибороли інструктори з особистої безпеки Тренінгового центру обласного главку. На дистанції 800 метрів першість здобув сержант поліції Олександр Попенко, капрал поліції Владислав Щербань переміг на дистанції 2 км, а на дистанції 5 км був першим капрал поліції Віктор Щерба.

У загальнокомандних змаганнях перше місце посіла команда Тренінгового центру Головного управління Національної поліції у Вінницькій області. Друге місце вибороли поліцейські обласного главку поліції. Третє місце за командою управління КОРД.

У фіналі змагань суддівською комісією визначено спортсменів – легкоатлетів, які будуть представляти Головне управління поліції Вінницької області на Всеукраїнських змаганнях.

Попередня публікаціяТоп-7 трендів на купальники влітку 2023
Наступна публікаціяУ Вінницькому воєнкоматі за долари «списували» ухилянтів від служби