Свинячі битки готуються дуже швидко і легко, м’ясо завжди виходить м’яким і соковитим. Ця страва підійде і на кожен день, і до святкового столу. Подавати биточки можна як окремо, так і з гарніром – картоплею чи рисом. Процес приготування не потребує багато зусиль. Щоб заощадити час на приготуванні, ви можете заздалегідь нарізати, відбити свинину і поставити в холодильник.

Інгредієнти

Свинина 1,2 кг;

Яйця 2 шт.

Пшеничне борошно 150 г

Рослинна олія 4 ст. л.

Сіль за смаком

Перець чорний мелений за смаком

Паприка 1 ч. л.

Промийте м’ясо у проточній воді. Обріжте шматок свинини від сала та сухожилків, їх можете кинути в бульйон або суп. Наріжте м’ясо невеликими шматочками товщиною приблизно по 1,5 см.

Кожен шматочок свинини кладіть у целофановий пакетик по черзі. Відбийте м’ясо молоточком з двох боків, але не сильно, щоб не пошкодити м’язову тканину. Тоді свинина стане занадто жорсткою на смак. Товщина шматочків має бути приблизно 8-10 мм.

Вбийте два яйця в миску, додайте сіль, паприку, мелений перець і перемішайте.

Тепер починаємо панірувати наше м’ясо. Спочатку обваляйте відбивну у борошні, потім у яйці і ще раз у борошні. За такого способу панірування краще збережеться, а м’ясо матиме хрустку скоринку.

Після панірування натріть м’ясо сіллю та перцем з обох боків.

Добре розігрійте сковорідку і тільки тоді додавайте олію. Викладіть відбивні та смажте на середньому вогні, через кожні 3-4 хвилини перевертайте на інший бік.

Обсмажуйте 15-20 хвилин. В кінці додайте подрібнений часник за бажання або прикрасьте зеленню. Смачного..

Попередня публікаціяУ Вінницькому воєнкоматі за долари «списували» ухилянтів від служби
Наступна публікаціяВінницький ВНЗ потрапив у «двадцятку» найкращих вишів Украіни