У Вінниці тривають будівельні роботи на кількох об’єктах, зокрема на вулиці Шептицького. Наразі вулицю заасфальтували, облаштували тротуари та велодоріжки. Об’єкт на етапі завершення, повідомляють у департаменті комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради.

На цьому об’єкті облаштували зливову каналізацію, переклали мережі 10 кВ, облаштували вуличне освітлення та острівці безпеки. Також, облаштували круговий рух на перетині вулиць Андрія Шептицького, Тимофіївської та вулиці Миколаївської. Оновили зупинки громадського транспорту та замінили два павільйони очікування. Завершили також асфальтування тротуарів та велодоріжок, а ще дорожнього полотна, протяжністю 700 метрів. Крім того, майстри нанесли дорожню розмітку, про це розповів директор департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради Юрій Семенюк.

На цій ділянці також попрацюють фахівці комунального підприємства “ВінницяЗеленбуд”: Вони засіють декоративні газони, які будуть естетично виглядати.

Попередня публікаціяУ Вінниці працює центр для ВПО «Бахмутський район єднає»
Наступна публікаціяАкція «Від серця до серця з любов’ю і підтримкою» — понад дві сотні дітей з Вінниччини отримали набори брендового одягу