Об’єднання зусиль усіх громад Вінниччини створює синергію необхідну для Перемоги – співорганізатор марафону “Мільйон на ЗСУ”

Про велику користь об’єднання зусиль для спільної Перемоги, під час під благодійного марафону «Мільйон для ЗСУ від вінничан», розповів голова Громадського об’єднання «Ми – Вінничани» Валерій Коровій.

Пан Валерій та команда громадського об’єднання опікуються великим обсягом допомоги, як для військових, так і для цивільних.

В постійній координації члени об’єднання закуповують дороговартісне обладнання для ЗСУ, організовують допомогу ВПО, цивільним вінничанам у скрутних обставинах та родинам військових.

Саме потужне об’єднання людей різних професій з різних районів області дає можливість реалізовувати великі проекти допомоги.
голова Громадського об’єднання «Ми – Вінничани» Валерій Коровій
голова Громадського об’єднання «Ми – Вінничани» Валерій Коровій

«На певному етапі нашої роботи, ми побачили, що існує велика дотичність багатьох людей різних напрямків в питаннях допомоги ЗСУ. Це відчувалось і ми прагнули знайти якісь нові інструменти комунікації,  які об’єднали б в синергію і дали новий поштовх для тої спільної роботи, якою ми займались», – розповів голова Громадського об’єднання «Ми – Вінничани» Валерій Коровій.

Він звернув увагу на частину неформального спілкування, яка склалась під час марафону. Різні люди військові, священники, представники громад, волонтери, бізнесмени та народні депутати знаходили спільні теми та рішення, для допомоги збройним силам.

«Вони між собою спілкувались і жили фактично, в дискусії, однією розмовою, а що зробити нового, як допомогти, як підставити своє плече. Тому марафон якраз вдався, у цьому сутність цього заходу в об’єднанні. І те що ми спостерігали і те що ми відчували — повертає нас до великого об’єднавчого процесу, який нас українців об’єднує в очікуванні великої Перемоги. Але разом з тим, ми повинні розуміти, що Перемога в першу чергу кується на фронті Збройними Силами України, представники яких були присутні на марафоні, а спільними зусиллями усіх», – підкреслив Валерій Коровій.

Спільні зусилля, які наближають Перемогу продемонстрували представники громад, бізнесу та політики під час благодійного марафону «Мільйон для ЗСУ від вінничан» зібрали вдвічі більше коштів на допомогу військовим.

Частину вирішили передати на рахунок фандрейзинговой платформи United24, яку торік започаткував Президент України Володимир Зеленський.

Про дипломатичні Перемоги українців в ПАРЄ та подальші політично-представницькі плани, розповіла народна депутатка Лариса Білозір в нашому попередньому матеріалі: «Не допустити російських спортсменів до Олімпіади одна з місій української делегації в ПАРЄ».
Про те як нас сприймають у світі йдеться в матеріалі: «Як змінилось ставлення до українців за кордоном, розповів нардеп з Вінниччини Геннадій Вацак».
Попередня публікація«Український калейдоскоп»: вінничан запрошують на цікаву інтелектуальну гру
Наступна публікаціяСпорт для схуднення: коли вінничанам краще займатися