В понеділок у Вінниці відбудеться концерт блогерки-мільйонниці Анни Трінчер

У понеділок, 19 червня, у театрі імені Садовського популярна співачка, блогерка-мільйонниця та зірка серіалу «Школа» Анна Трінчер виступатиме у межах свого першого всеукраїнського туру. Вона не лише заспіває для вінничан всі свої найкращі хіти, а й порадує глядачів фан-зустріччю і фотосесією.

«Який ти козак», «Лише ти і я», «Не залишай», «Зай», «Кропива», «Ти робив мені каву» — у Вінниці Анна Трінчер виконає всі свої найкращі хіти і ексклюзивні прем’єри.

Окремим сюрпризом для глядачів стане участь у концерті чоловіка співачки та одного з найпопулярніших українських блогерів Олександра Волошина. А після виступу Анна Трінчер за традицією проведе зустріч і фото з шанувальниками.

Великий всеукраїнський тур, який зараз розпочала Анна Трінчер, проходить із шаленим успіхом. У кожному місті аншлаги, гори квітів і подарунків від шанувальників та головне — повні зали щасливих глядачів, які зустрічають улюблену виконавицю найбурхливішими оваціями від найпершої до фінальної пісні.

«Я дуже рада, що маю змогу зустрітися з кожним, а також, що можу своєю творчістю ще й допомагати нашим воїнам, адже частина коштів із проданих квитків кожного концерту йде на допомогу ЗСУ, — говорить Анна Трінчер. — У сучасних реаліях найголовніша мотивація — це працювати на Перемогу».

Попередня публікаціяЛариса Білозір: Не допустити російських спортсменів до Олімпіади одна з місій української делегації в ПАРЄ
Наступна публікаціяУ «Прозорих офісах» Вінниці відновили роботу дитячих кімнат