У всіх відділеннях вінницького ЦНАПу «Прозорий офіс» знову працюють дитячі кімнати. Тут можна залишити малечу на час поки батьки отримують ту чи іншу адміністративну послугу. Про це повідомили в міськраді.

Раніше, роботу дитячих кімнат у Прозорих офісах міста було тимчасово призупинено, спершу через пандемію коронавірусу, згодом у зв’язку з повномасштабним вторгненням. Зараз їх робота скоригована відповідно до умов воєнного часу.

У разі сигналу «Повітряна тривога» робота ЦНАПу тимчасово припиняється і відновлюється протягом 15-30 хвилин після сигналу відбою. Тому під час повітряної тривоги батьки зобов’язані забрати діток з дитячої кімнати та перебувати разом з ними в безпечному місці.

Дитячі кімнати відкриті в центральному (вул. Соборна. 50) та усіх територіальних відділень ЦНАП «Прозорий офіс» (пр. Космонавтів, 30, вул. Замостянська, 7 та вул. Брацлавська, 85) під час приймання громадян з понеділка по п’ятницю з 8.30 до 16 години.

Попередня публікаціяВ понеділок у Вінниці відбудеться концерт блогерки-мільйонниці Анни Трінчер
Наступна публікаціяУ Вінниці батьків полеглих Героїв запрошують на арттерапевтичну зустріч з художницею Дар’єю Паламарчук