У критичній інфраструктурі Вінниці зберігається стабільна ситуація. Містяни безперебійно забезпечуються усіма життєво необхідними послугами. Також свої зусилля комунальні служби спрямовують на забезпечення належного рівня роботи мереж.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Так, у КП «Вінницяміськтеплоенерго» повідомляють, що у зв’язку з ремонтом трубопроводів, сьогодні тимчасово буде призупинено гаряче водопостачання за наступними адресами: вул. Стеценка, 48, 50, пров. Цегельний, 3, 10, вул. І. Богуна, 1, вул. Магістратська, 84, вул. І. Бевза, 36.

А у КП «Вінницяоблтеплоенерго» попереджають про тимчасове припинення гарячого та холодного водопостачання до будинків на вулицях Болгарська, 11, Героїв поліції, 22, М. Амосова, 6. Причина – планові ремонтні роботи на ЦТП.

Працівники КП «Вінницяоблводоканал» лагодитимуть водогін на вул. Пирогова, 105. Водопостачання відновлять одразу по завершенню робіт.

Своєю чергою у «Вінницьких міських електромережах» повідомляють, що на час ремонтних робіт можливі тимчасові відключення світла на вулицях Замостянська, 25-29, пр. Коцюбинського, 56, І. Мазепи, 10-15, Подільська

Попередня публікаціяУ Калинівському коледжі відкрили меморіальну дошку загиблому нацгвардійцю Олександру Глушку
Наступна публікаціяНа чемпіонаті України з боротьби самбо юні вінничани здобули перше золото