Команда ГО «МИ –ВІННИЧАНИ» спільно з благодійним фондом Миколи Філонова «Український Альянс» придбала та передала для однієї із військових частин сил спеціальних операцій вуличний спортивний комплекс «Аrtikos -XXL1».

Про це повідомили ГО «Ми вінничани» у Фейсбуці

«Фізична підготовка військовослужбовців є невід’ємною складовою частиною загальної системи виховання і навчання захисників. Бійці повинні щоденно тренуватися, виконувати різні силові вправи, аби потім легше долати труднощі у гарячих точках країни», — йдеться у повідомленні.

Військовослужбовці особисто приїхали за подарунком. Кажуть, встановлять його самостійно і відразу розпочнуть активні тренування.


Допомогу для військових команда ГО «МИ-ВІННИЧАНИ» здійснює постійно. Оскільки тримають з ними зв’язок, знають їхні потреби та намагаються забезпечити всім необхідним у найкоротший термін.

Нагадаємо, що головою ГО «МИ-ВІННИЧАНИ» є Валерій Коровій, Вінницький міський осередок очолює Сергій Кудлаєнко. Партнерами об’єднання є народні депутати України Лариса Білозір, Геннадій Вацак та Микола Кучер.

ГО «МИ – ВІННИЧАНИ» підписала низку мемеорандумів про співпрацю з різними організаціями. Серед них: БФ «МХП – Громаді», ГО «Центр соціально-політичного моніторингу «Вектор», благодійний фонд “Український Альянс”

Попередня публікаціяУ Вінниці розпочав роботу літній табір для людей з обмеженими можливостями
Наступна публікаціяПеред судом постане вінничанин, який підтримував російську агресію