27 і 28 травня у Вінниці вперше пройде масштабна дегустаційна виставка «Виноробство нескорених», де своє вино, зокрема з врожаю незламного 2022 року, презентують кращі виноробні України та переможці цьогорічних всеукраїнських конкурсів.

Про це повідомляє Офіс туризму Вінниці. 

Програма Vinnytsia Wine Days складається з понад десятка різних подій. Серед них – міжнародна конференція про еногастрономічний туризм, міжнародний симпозіум виноробів, а також виставка кращих виробників українських вин «Виноробство нескорених»

Тож якщо ви прагнете пізнати українські винні регіони, дізнатися більше про локальних виробників, і придбати пляшку колекційного напою, реєструйтеся без вагань на подію.

Виставка «Виноробство нескорених» з круговою дегустацією триватиме з 12:00 до 20:00 години у ресторані «Тифліс» (вул. Театральна, 20). Вартість вхідних квитків – 200 грн (без брендованого бокалу) і 300 грн (з брендованим бокалом).

Для представників сфер туризму і HoReCa участь безкоштовна за попередньою реєстрацією: https://forms.gle/5Lb8yqZKpiR9i5596

Крім цього на відвідувачів Vinnytsia Wine Days чекають професійний дегустаційний конкурс ODESA WINE & SPIRIT AWARDS, презентації, туристичні активності, кінопоказ та багато іншого. З детальною програмою заходів можна ознайомитись за посиланням: https://vinnytsia.city/konferentsiyi-ekskursiyi-ta-degustatsiya-povna-programa-vinnytsia-wine-days/

(

Попередня публікаціяГороскоп за знаками Зодіаку на сьогодні, 23 травня 
Наступна публікаціяНа Вінниччині розпочали промислове вирощування перцю та баклажанів