Вінницькі фермери урізноманітнили перелік культур, які вирощують на відкритому ґрунті. Тепер поряд з пшеницею і кукурудзою дозріватимуть різноманітні овочі — перець, баклажани.
Про це повідомляє SEEDS.
Наразі на полях підприємства ТОВ «Аграрна Фрут Лука» зараз висаджують розсаду перцю та баклажанів, яку фермери виростили у власних теплицях, повідомляє Вінницька обласна військова адміністрація.
Керівник підприємства Леонід Ліфвіров каже, що це перший експериментальний проєкт з промислового вирощування перцю та баклажанів в умовах Вінниччини.
Овочі вирощуватимуться за інтенсивними технологіями на поливі. Крім перцю, частина площ підприємства відведена під посів цибулі.