На чемпіонаті України серед юнаків та дівчат зі спортивної радіопеленгації збірна команда Вінницької області сягнула неймовірних висот — вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 2 здобули три золоті та одну срібну медалі, і заслужено стали чемпіонами України.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

У цьому захопливому турнірі брали участь 70 спортсменів із восьми областей України. Хлопці та дівчата змагалися у трьох дисциплінах та трьох вікових категоріях, демонструючи свою вмілість та наполегливість.

У командному заліку спортсмени здобули дві золоті, три срібні та одну бронзову медалі.

Крім того, вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 2 стали чемпіонами України в особистому заліку. Так «золото» завоювали Уляна Пізюк, Олексій Гнатюк та Олександр Богуславський, який до того ж додав до скарбнички срібну нагороду.

Ас радіопеленгації – Заслужений тренер України, майстер спорту України міжнародного класу зі спортивної радіопеленгації, тренер-викладач МДЮСШ № 2 – Сергій Зеленський, поділився ще однією важливою новиною: «Наші переможці вибороли ще й три ліцензії на участь у складі національної збірної команди України на чемпіонаті світу серед юнаків, який відбудеться в Угорщині, вже за місяць».

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський підкреслив важливість представлення нашого міста та країни на міжнародних змаганнях.

«Чемпіонати України – важлива складова змагального процесу, особливо для юнацької категорії, адже на таких турнірах формується загартування спортивного духу та розуміння змагань високо рівня», – каже Сергій Краєвський. – Бажаємо їм подальших успіхів!»

Також Сергій Краєвський нагадав, що Вінниця за крайніми результати Всеукраїнського муніципального опитування Міжнародного республіканського інституту – IRI Ukraine, очолює рейтинг за рівнем надання спортивних послуг.

Попередня публікаціяУ Вінниці фінішує тиждень австрійського кіно
Наступна публікація«Бабусина пригода»: Вінницький театр ляльок покаже нову п’єсу