Вихованці Вінницького клубу Грація к.з. ВМПДЮ ім. Л.Ратушної Мазуренко Антон та Комаренко Діана стали фіналістами Чемпіонату Світу у Великобританії.

Про це повідомляє  I- VIN Info.

Вперше за всю історію бального танцю міста Вінниці Антон і Діана стали фіналістами The Open Worlds Blackpool у категорії Junior Under 16/ Европейська Програма, тим самим, великими літерами вписали наше місто у світовий танцювальний рейтинг.

Денис Гладкий перший тренер з Вінниці, який зміг створити пару такого рівня,  і підготувати вихованців до цих змагань. Щорічно, цей один із найпопулярніших та найпрестижніших турнірів у світі бального танцю який проходить у  курортному місті Blackpool (Великобританія) на березі Ірландського моря.

На цих змаганнях завжди танцюють легендарні пари світу. Ці змагання – подія світового масштабу. Знаменитий оркестр,  шикарна зала та нереальна атмосфера! На цей найкрасивіший та найелегантніший танцювальний турнір кожного року з’їжджаються найкращі та найсильніші пари світу.

За цей танцювальний сезон пара 8 раз змагалась за кордоном на міжнародних змаганнях (Голандія, Польща, Великобританія, Молдова) та взяла участь у восьми всеукраїнських змаганнях. За цей період пара стала Срібними призерами чемпіонату України, двічі Срібними призерами міжнародних змагань у Молдові, Бронзовими призерами Міжнародних змагань у Польщі. На даний момент Антон і Діана готуються до чемпіонату Європи який відбудеться у кінці червня у Варшаві.

Попередня публікаціяКонцерт просто неба, виставки та майстер-класи. У Вінниці відзначили День вишиванки. Відео
Наступна публікаціяЯк цікаво можна провести вихідні у Вінниці