Сьогодні у Вінниці комунальні послуги подаються у повному обсязі, водночас у деяких районах проводяться планові ремонтні роботи трубопроводів та електромереж.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Так, сьогодні ремонтні бригади КП «Вінницяоблводоканал» лагодять водогони за наступними адресами: вул. С. Зулінського, 25, вул. Б. Хмельницького, 16, пр. Юності, 75, перехрестя вулиць Ґданська – Аграрна. Водопостачання відновлять одразу по завершенню робіт.

А у КП «Вінницяміськтеплоенерго» повідомляють про тимчасове призупинення гарячого водопостачання на вулицях А. Первозванного, 58А, Келецька, 89, 93, 95, 97, 99, 101, 103 (причина – ліквідація наслідків аварійної ситуації на мережі).

А також гарячого та холодного водопостачання на вулицях Князів Коріатовичів, 185А, 189 та Р. Скалецького, 41 (причина – ремонт устаткування на ЦТП)

У «Вінницьких міських електромережах» своєю чергою попереджають, що на час проведення планових робіт можливі відключення світла на вулицях Є. Коновальця, Дубовецька, І. Костецького, П. Ніщинського, Д. Нечая, Паліїв Яр, І. Огієнка, Маріупольська, пров. І. Франка, Д. Марковича, В. Боржковського, 3-й пров. Замковий, Н. Альтмана, пров. Люблінський, Пластова, Стрілецька, Я. Шепеля, Тиха, Варшавська, 16, 16/а, Академіка Янгеля, 63.

Попередня публікаціяВінничанку Діану Подолянчук Буданов нагородив пам’ятною медаллю 
Наступна публікація«Шлях додому»: у Вінниці анонсували виставку живопису про Ізюм та Харків