У межах капітальних ремонтів тривають роботи на вулиці Славетній — це черговий об’єкт в районі Старого міста, де будівельники облаштовують новий тротуар.

У департаменті комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради розповідають, що площа робіт на ділянці сягає майже дві тисячі квадратних метрів.

“Наразі будівельники лагодять тротуар на вулиці Славетній — від пожежної частини №3 до площі Царина. Реалізація цього проєкту — це автоматично безпечне та комфортне пересування по вулиці для всіх пішоходів. Власне, ми продовжуємо підтримувати статус найкомфортнішого міста для життя, а якісна інфраструктура – це один з показників, за якими Вінниця лідирує серед українських міст згідно з опитуванням, яке проводили фахівці Міжнародного республіканського інституту”, — розповідає директор департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради Юрій Семенюк.

Він також додає, що в межах капремонту на вулиці Славетній фахівці переносять опори та перевісять кабелі, встановлюють бетонні бордюри тощо. За традицією тут планують і озеленення вулиці — по завершенню ремонтних робіт тут висадять 15 гостролистих кленів.

“Стала міська інфраструктура починається з пріоритету пішоходів. У планах на цей рік ми маємо відремонтувати ще кілька тротуарів. Йдеться про вулицю Стеценка поруч з Центральним ринком та ще дві вулиці на Вінницьких Хуторах. Загальна протяжність нового пішохідного шляху буде складати близько трьох кілометрів”, — зауважив Юрій Семенюк.

Попередня публікаціяУ Вінниці на території університету ім. Пирогова провели акцію на підтримку вакцинації
Наступна публікаціяОдинокі пенсіонери Мурованокуриловецької громади отримали нове обладнання від народної депутатки Лариси Білозір