Всесвітній тиждень імунізації продовжується, а отже це є ще одним приводом нагадати про те, що вакцинація рятує життя.

В межах тижня імунізації за ініціативою ДУ «Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб» та за сприяння міського та обласного департаментів охорони здоров’я, Вінницького національного медичного університету ім. М. Пирогова на території цього навчального закладу проходила акція з підтримки вакцинації.

Про це повідомили в ДУ «ВОЦКПХ».

Під час активностей усі охочі отримали змогу вакцинуватись проти COVID-19 (наразі вакциною Сoronavac), а також від дифтерії та правця (вакцина АДП-М). Охочих вакцинувала бригада медиків ЦПСМД№2.

Команда ДУ «Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб» нагадала майбутнім медичним працівникам про необхідність дотримання Календаря профілактичних щеплень, вакцинації проти COVID-19.

«Нагадаємо, що рутинна вакцинація та вакцинація проти COVID-19 є безкоштовною і рекомендується для всіх осіб, включаючи дітей та дорослих. Рекомендується дотримуватися Календаря вакцинації та регулярно отримувати вакцини, оскільки це допомагає зберегти здоров’я та запобігти важким захворюванням», – йдеться в повідомленні.

тиждень вакцинації
тиждень вакцинації

Попередня публікаціяВінницькі школярі та молодь можуть взяти участь у конкурсі VEXcode VR Art Canvas
Наступна публікаціяУ Вінниці на вулиці Славетній що на Старому місті облаштують новий тротуар, перенесуть опори та перевісять кабелі