У Вінницькому обласному молодіжному центрі «Квадрат» сьогодні, 24 квітня, відбудеться показ однієї з серій серіалу «Чорнобиль» від HBO.

Про це повідомляє Вінницький обласний молодіжний центр «Квадрат». 

Серіал розповідає про трагедію на Чорнобильській атомній станції. Дії там розгортаються буквально за кілька хвилин до самого вибуху реактора, що пробудив ціле містечко.

«Місцеві жителі не бачать жодної небезпеки, хоча багато хто стурбований і відчуває тривогу.  Керівний склад так само недооцінює масштаб катастрофи, що відбулася. Однак уже в найближчі години стає ясно, що радіація понесе дуже багато життів. Ось тільки звичайні жителі про це нічого не знають і виявляються в ще більшій небезпеці, – йдеться в описі подій фільму.

Показ розпочнеться о 17:00. Місце проведення – велика зала «Квадрату» що розташований по вулиці Театральна, 15. Для участі необхідна попередня реєстрація за ЦИМ посиланням.

«Бери друзів та приходить, щоб дізнатись більше про трагедію, що сталася 26 квітня 1986 року. Хто винен? Хто був покараний? Хто рятував країну та всю Європу від трагедії?»– йдеться у дописі.

Попередня публікаціяУ Вінниці вдови ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС отримали допомогу
Наступна публікаціяВінничани здобули «срібло» та «бронзу» на Міжнародному змаганні з веслувального слалому