Департамент соціальної політики міської ради видає переселенцям, які приїхали  на Вінниччину та стали на облік, продуктові набори. Ця робота в громаді продовжується з початком повномасштабного вторгнення росії на територію України.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Станом на 17.04.2023 року у Вінницькій громаді перебувають на обліку 45 825 осіб. Переселенці, які продовжують прибувати до Вінниці, отримують продукти першої необхідності. Особлива увага приділяється громадянам, які вимушені залишати території, де ведуться активні бойові дії, зокрема, Бахмут, Лиман, Дружківка.

«Із початком повномасштабної війни ми забезпечили продуктами харчування, засобами гігієни, одягом та взуттям 43 269 осіб, це майже 25 тисяч родин. До Вінниці та приєднаних територій продовжують прибувати громадяни, які вимушені були залишати свої домівки. Найбільшу кількість переміщених осіб нині ми маємо із Донецької та Херсонської областей»,– говорить директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

За її словами, до тих, хто може отримати гуманітарну допомогу у вигляді продуктового набору – зателефонують фахівці департаменту соціальної політики і запросять, повідомивши адресу та час.

На початку повномасштабної війни у Вінницькій міській раді сформували Довідник для внутрішньо переміщених осіб. Переглянути його можна тут.

Попередня публікаціяБійці вінницької 59-ої бригади отримали коптер DJI Mavic 3
Наступна публікаціяДепозити для військових: які умови пропонують банки